Rival Bitcoin Cash Camps Ser ut til å inngå kompromisser

Bitcoin Cashs leirer ABC og BCHN ser ut til å gå på akkord med protokollens kommende oppgraderinger i november.

Amaury Sechet, lederutvikleren av Bitcoin Trader har kunngjort nye planer for nettverkets kommende novemberoppgradering for å finne et kompromiss mellom talsmenn for ‚Bitcoin ABC‘ og ‚BCHN‘ forslagene.

Sechet postet den 6. august at oppgraderingen november vil gjennomføre to hoved endringer i protokollen – gjennomføring av ‚Aserti3-2d‘ vanskeligheter justering foreslått av Jonathan Toomin og Mark Lundeberg, og gjennomføringen av infrastruktur finansieringsplan (IFP) i form av ‚Coinbase-regelen‘.

Møte i midten


Justeringen av Aserti3-2d ble foreslått av bly BCHN-vedlikeholder, Jonathan Toomim, og vil bli implementert i stedet for den kontroversielle Grasberg-algoritmen som nylig ble avansert av Sechet.

I mellomtiden vil en infrastrukturfinansieringsplan som nylig ble motarbeidet av BCHN-tilhengere, se 8% av alle nyutstyrte BCH utpekt til en skattekontor for tildeling av spredning.

Sechets innlegg kommer etter at spenninger over foreslåtte justeringer av vanskelighetsalgoritmer for protokollen fikk flere individer til å storme ut av et utviklermøte – og innledet rykter om at oppgraderingen i november kan føre til nok en kjededeling for BCH.

Infrastrukturfinansiering forblir frivillig


I en tale til Cointelegraph sa den frittalende BCH-talsmannen Hayden Otto at den nye planen for november-oppgraderingen løser „problemet som var årsak til strid“ mellom Bitcoin Cash ’s ABC og BCHN leirer.

Til tross for sin optimisme om at spenninger i samfunnet vil lette med oppgraderingen, sa Otto at bidrag til å støtte Bitcoin Cash’s utvikling vil forbli frivillig frem til november, og opprettholde et „frittgående problem“ der „noen utvalgte gruvearbeidere finansierer alt.“

„Det gir [gruvearbeidere] som ikke finansierer noe konkurransefortrinn mot dem som gjør det.“