Innpakket Bitcoin treffer rekordvolum på $ 143 millioner på Uniswap

Wrapped Bitcoin handles mer enn noensinne på Uniswap, da Bitcoin-holdere setter sine eiendeler i arbeid på Ethereum blockchain.

  • Handelsvolumet på Uniswap for Wrapped Bitcoin, eller WBTC, har steget til en ny heltid på nesten 143 millioner dollar.
  • Mer enn 166 000 BTC har blitt overført til Ethereum blockchain.
  • Daglig WBTC-handelsvolum på Uniswap har økt med rundt 100 ganger siden september 2020.

Uniswap-handelsvolum for WBTC steg til en ny engangs heltidshøyde på nesten $ 143 millioner

22Bitcoyns pris er nær den høyeste tiden, men det er ikke den eneste beregningen som stiger til rekordnivåer, da Wrapped Bitcoin-handel på Uniswap-børsen fortsetter å vokse.

Uniswap-handelsvolum for WBTC steg til en ny engangs heltidshøyde på nesten $ 143 millioner 6. februar, ifølge blockchain-dataleverandøren Glassnode, en del av en fantastisk økning som har sett Bitcoin verdt hundrevis av millioner dollar ta seg inn på Ethereum blockchain.

WBTC, eller Wrapped Bitcoin, har kommet til sin rett som en hovedkomponent i det voksende DeFi-økosystemet siden sommeren 2020. Økt desentralisert vekslingsvolum viser at appetitten for kryptohandel i kjeden fortsatt er i oppsving.

DeFi, eller desentralisert finansiering, bruker automatisk utførte skripter kjent som smarte kontrakter for å tilby finansielle varer og tjenester som lån, aktivaswapper og rentebærende innskudd ved hjelp av desentraliserte blockchain-nettverk i stedet for pålitelige tredjeparter som banker. DeFi utvikles på flere blokkjeder, men det aller meste av volum og aktivitet ligger for tiden på Ethereum-nettverket.

DeFi tilbyr mange muligheter til å tjene renter på innskudd i likviditets- eller lånepuljer, men Bitcoin og Ethereum bruker inkompatibel teknologi for sine blockchain-nettverk. Wrapped Bitcoin ble opprettet for å hjelpe Bitcoin-holdere å komme inn på handlingen; ved å deponere innfødt Bitcoin i et nettverk av klarerte forvaltere, kan BTC-innehavere få WBTC tilbake i forholdet 1: 1.

WBTC-volumet har steget raskt i flere måneder

Selvfølgelig skaper WBTC også en måte for DeFi-handelsmenn og andre Ethereum-nettverksbrukere å få eksponering for Bitcoin uten å måtte sette opp innfødte BTC-lommebøker og infrastruktur. Det kan bidra til å forklare Uniswap WBTC-volumet som treffer heltidens høyder innen dager etter at Bitcoin-prisene presset til nye høyder. (Teslas Bitcoin-kunngjøring har selvsagt presset BTC-prisene opp.)

WBTC-volumet har steget raskt i flere måneder, fra et gjennomsnitt på mindre enn 1 million dollar per dag til nærmere 100 millioner dollar per dag siden begynnelsen av februar 2020. Kombinert med andre Bitcoin-on-Ethereum-tokens som renBTC og tBTC, Bitcoin på Ethereum blockchain er for øyeblikket også på sitt høyeste nivå noensinne, mer enn 166 000 BTC eller mer enn 0,75% av hele Bitcoin-forsyningen, ifølge Dune Analytics.

DeFi fortsetter å varme seg og tiltrekker seg mer Bitcoin enn noensinne når snøballeffekten for oksemarkedet fortsetter. Og med Ethereum de facto-plattformen for å sette kryptoaktiva i arbeid, hvem vet hvor mange flere BTC som vil finne veien til den dominerende DeFi-kjeden.